ionCube Logo
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


 
Post new topic   Reply to topic    ionCube Forum Index -> ionCube Loader

CGI Error

Author Message
anilthomas35



Joined: 27 Feb 2006
Posts: 1

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 11:20 pm    Post subject: CGI Error Reply with quote

I am getting a frequent CGI Error when using the new IONCube Loader 3.1.13 on Win2003SP1. I have encrypted the Smarty templates in the build.

The exact same application on WinXP Pro does not display the CGI Error.

The same application encrypted with the older version of IONCube does not display the errors in either OS.

CGI Error: The Specified CGI application misbehaved by not returnign a complete set of HTTP Headers.

I would appreciate any help you can offer.
_________________
kind regards,

Anil Thomas
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
liaison
ionCube Support


Joined: 16 Dec 2004
Posts: 2788

PostPosted: Mon Feb 27, 2006 11:41 pm    Post subject: Reply with quote

This is most likely a setup issue of some kind. Use phpinfo or the Loader helper to check that the Loader is being installed, and if you're still stuck please create a helpdesk ticket and we'll be able to help further.
_________________
Community Admin
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ionCube Forum Index -> ionCube Loader All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum